Sarah Smed fra forsorgshjemmuseet i Svendborg

bliver taler til årets sommerfest

Søndag d. 11. juni.

 

Foråret står for døren, kartoflerne er lagt i jorden, de nye frugttræer blomstrer snart og solen titter frem. Inden længe begynder Anne Katrine Grube som ny medarbejder. Anne Katrine har til opgave i samarbejde med mændene, at passe have og grønne områder på Sønderskovhjemmet, lidt sjovt kaldes det "slotsgartneren." Vi glæder os til Katrine trækker i arbejdstøjet fra d. 1. maj.

Vores årsskrift er godt undervejs til trykning og vil formentlig ligge klar til udsendelse medio maj. Her til I samtidig kunne se indbydelsen til sommerfesten, hvor alle er velkomne.

Som beskrevet, så får vi i år besøg af Sarah Smed fra forsorgshjemsmuseet i Svendborg. I efteråret var vi med mændene på "Blå tur" og se museet og det var så spændende, at høre om udviklingen i Danmark i indstilling og behandling af hjemløse gennem tiderne, at vi synes, at mange flere skal have mulighed for at høre denne væsentlige fortælling.

Det musikalske indslag bringes af Gitte Tinggaard og Morten Thomasen. Gitte Tinggard kan i disse dage ses i en af hovedrollerne på Sprøjtehusteatrets opsætning af Skatteøen.

Historiker Sarah Smed er taler ved Sommerfesten

Skovstræde 7

4891 Toreby L

Tlf. 54 86 90 54

mail@sonderskovhjemmet.dk