top of page
  • Kim Eriksen

Så er vores nye forstander Carsten Henningsen ankommet til Sønderskovhjemmet. Han har nu haft 2 uger på posten og smilet bliver bare større for hver dag.


Jeg er landet det helt rigtige sted. Allerede da jeg kørte op af skovstræde efter den første arbejdsdag, vidste jeg bare, at det her var det rigtige sted for mig. De første 2 uger har kun styrket den følelse. Jeg har mødt nogen dygtige og engagerede medarbejdere og nogen fantastiske beboere og jeg er gået glad hjem hver eneste dag. Sønderskovhjemmet er et særligt sted, hvilket fornemmes i det øjeblik man stiger ud af bilen på gårdspladsen. Det mærkes tydeligt på både beboere og personale, at stedet har en identitet og historie som man er stolt af og jeg er taknemlig over muligheden for at være forstander her.


Jeg har de første 2 uger mødt en masse nye mennesker og der har allerede været en masse gode snakke. Jeg har haft den glæde at gå rundt med en æske chokolade og en hilsen fra formanden for bestyrelsen, og takket hver enkelt beboer, for den indsats de gør for at holde Corona væk fra Sønderskovhjemmet. Det har været en rigtig god måde at få hilst på alle beboerne og samtidig har mange af dem budt mig velkommen og åbnet lidt op for deres livsfortælling og tilknytning til Sønderskovhjemmet.


Jeg har også fået hilst og snakket lidt med alle medarbejdere og er taknemmelig over at være blevet taget så godt imod af alle. Det virkelig inspirerende og motiverende at komme til et sted, hvor der er så mange muligheder for godt socialt arbejde, som her på Sønderskovhjemmet. Jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan bevare og samtidig udvikle Sønderskovhjemmet, så det fortsætter med at være et godt og trygt sted for nogen af samfundets svageste.

Jeg glæder mig til at komme rundt i alle hjørner af Sønderskovhjemmet og til at blive en del af det fantastiske fællesskab som er her.

Comments


bottom of page