top of page

Sundhedsafdelingen

I sundhedsafdelingen er der ansat 1 sygeplejerske og 2 SSA'ere. Deres primære funktion er, at tage hånd om beboernes sundhed, kost, hygiejne og generelle velbefindende.

De er altid parat til en samtale om din sundhedstilstand, både fysisk og psykisk.

 

Der samarbejder med Lægerne På Havnen, Svane apoteket, Center For Afhængighed (CFA ), distriktspsykiatrien, sygehuse, socialmedicinskafdeling, psykolog samt psykiater.

Der køres læge tur en gang om ugen, hvor der kan bestilles tid til 4 beboer, vi deltager gerne i konsultationen hvis det ønskes.

Der doseres medicin hver 14. dag, der administreres og udleveres 3 gange dagligt.

Der afhentes medicin på Svane apoteket 1 gang om ugen, eller efter behov. De beboer der er tilknyttet CFA, deltager vi gerne i samtalerne hvis det ønskes, det kan foregå på CFA eller Sønderskovhjemmet.

Vi henter, administrer og udleverer medicinen. Der er tæt samarbejde med distriktspsykiatriens kontaktpersoner, læger og psykolog, hvor vi gerne vil deltage hvis det ønskes.

 

Kontaktpersonmøde forgår ofte på Sønderskovhjemmet. De øvrige samarbejdspartner er vi behjælpelig med tidsbestilling, samt overholde de aftalte tidspunkter.

Der er mulighed for Nada (øreakupunktur),, da flere medarbejdere er uddannet til at give dette. Nada har god effekt ved afhængighed, psykiske problemer, stress, personlig udvikling og til at fremme recovery.

bottom of page